Passie voor kwaliteit... Ambachtelijk lekker!

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit. Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Hollands Rundvlees

Rundvlees betrekken wij van onze vaste leverancier Adema vlees. Met meer dan 60 jaar ervaring mogen zij zich specialist noemen op het gebied van rundvlees.

Alle runderen worden op natuurlijke en diervriendelijke wijze gehouden. Vanaf het moment dat het kalf geboren wordt tot het moment dat u er van kan genieten, wordt het hele traject streng gecontroleerd.

Het rundvlees komt van ‘dikbil’ runderen die opgroeien op groene Hollandse bodem. Zij voeden zich met vers gras en lekkere klavertjes. Mede daarom leveren Hollandse dikbilrunderen mooi mager vlees, smaakvol en botermals.

 

 

Boerderijkip

Onze kip is afkomstig van Boederijkip; een Hollandse scharrelkip met meer smaak en een beter leven. De kippen zijn van het langzaam groeiende ras: de Hubbard. Dit ras is een kruising tussen een bruine hen en een witte haan en hebben sterke genen. Het vlees komt van dieren die worden gehuisvest in stallen waar het dag- en nachtritme is gewaarborgd.

Pluimveehouders streven naar zo min mogelijk antibioticagebruik. Alleen als een Boerderijkip echt ziek is en de dierenarts het noodzakelijk vindt voor de gezondheid van het dier, wordt antibiotica gebruikt. Doordat de Boerderijkip een sterke kip is die meer weerstand en meer tijd heeft om zelf te herstellen, hoeft er minder snel naar antibiotica te worden gegrepen. De meeste Boerderijkippen zijn daarom antibioticavrij opgegroeid.

Lees meer over onze Boerderijkip

Duurzaam Varkensvlees

U kunt bij ons nu ook terecht voor eerlijk en duurzaam varkensvlees. Smaakvol vlees, gemaakt met oog voor dier en milieu. Het grootste deel van het duurzame varkensvlees is van het, oorspronkelijk Belgische, Piétrain-ras. Daar werd het tussen 1920 en 1950 bij het plaatsje Piétrain gefokt. Het Piétrain-varken heeft een stevige bouw, dikke billen die er mogen zijn, maar toch een laag vetgehalte. Het is één van de meest gespierde varkensrassen ter wereld, en wat ons betreft de meest smaakvolle.

Deze varkens zijn afkomstig van boeren in het hele land, voornamelijk familiebedrijven. Die zijn aangesloten bij de Keten Duurzaam Varkensvlees. Alle boeren in de keten werken volgens het eisenpakket van Keten Duurzaam Varkensvlees.

 

Hollands lamvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u vers Hollands lamsvlees.

Hieronder ons assortiment:

  • lamsbout
  • lamslapjes
  • lamskotelet
  • lamsracks
  • lamsrollade
  • lamsfilet
  • lamsshoarma
  • lamszadel
  • lamscarré
  • lamsribbetjes
  • lamsragoutvlees
  • lamspoulet

Hollands Kalfsvlees

Ons kalfsvlees, uit Hollandse weiden, is wereldberoemd om de uitstekende kwaliteit. Hollands kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage. Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. Dan kunt u echt genieten van een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees. Bijvoorbeeld geserveerd met goudgeel gebakken aardappelschijfjes.

Hieronder een overzicht (* alleen op bestelling of met feestdagen):

  • kalfsoesters
  • kalfsschnitzels
  • kalfshaas *
  • kalfslapjes
  • kalfsfricandeau
  • kalfs rib-eye *
  • kalfs entrecote *
  • kalfsriblappen
  • kalfssukade *
  • kalfsschenkel (ossobuco)
  • kalfspoulet
 

 

 

Uw Slager is dé vleeswarenspecialist

Veel van onze vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze, volgens beproefde recepturen in eigen keuken gemaakt. U proeft het verschil! Van gekookte ham tot rollade, van gebraden fricandeau tot malse rosbief en diverse soorten grillworst. De lekkerste vleeswaren voor op brood, als snack of bijvoorbeeld als voorgerecht. We snijden het graag vers voor u af, in de door u gewenste portie!

Buitenlandse vleeswaren

En wat dacht u van onze buitenlandse vleeswaren. We halen speciaal voor u de beste vleeswaren, worstsoorten en delicatessen uit onder ander Spanje en Italië. Denk bijvoorbeeld aan de authentieke Parma- en Serranoham, smaakvolle salami’s of de échte Spaanse fuet.

Een traktatie voor uzelf en voor uw gasten!
 

Onze salades en patésoorten

Proeft u ook eens onze gevulde toastsalades, maaltijdsalades en patés. Uw Slager heeft een ruim aanbod. Uiteraard ontbreken de bekendste soorten hier niet in; zoals filet-americain, kip-kerrie of een rundvleessalade. Heerlijk voor op brood, op toast of als maaltijd.
Heeft u een feestje en krijgt u visite, dan kunnen wij tevens een saladeschotel volledig naar wens voor u opmaken. Wij zorgen voor een complete schotel, luxe opgemaakt met heerlijke verse producten.

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!

Bijzonder creatief
De Speciaal voor u gemaakt producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van Uw Slager mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd voor met een originele vleescreatie die u nergens anders vindt.

 

Voordeelpakker

Soms is het gewoon fijn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wilt u ook iets lekkers eten tegen een eerlijke prijs. Daarom vindt u bij Uw Slager bijzondere 'Voordeelpakkers'. Elke week stelt Uw Slager een speciaal product samen dat eenvoudig te maken is en lekker voordelig is!

Gemakkelijk, smaakvol & extra voordelig!
Het bereidingsgemak en de eerlijke prijs staan voorop. Daarnaast maakt Uw Slager met de Voordeelpakker vaak een bijzondere variant op een eenvoudig stukje vlees, door toevoeging van leuke en smaakvolle details. Kortom, snel en smaakvol genieten!

Patrick Lagrand Uw Slager

Ruïnelaan 5
1861LK Bergen
0725812028

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit