Slagerij in Bergen en omstreken

Bent u op zoek naar een slagerij in Bergen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor een heerlijke barbecue in Bergen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Als geen ander weten wij als slagerij in Bergen wat u lekker vindt. Onze vele specaliteiten maken ons de barbecuespecialist bij uitstek in Bergen en omstreken.

Patrick Lagrand is uitgeroepen tot 'Beste Uw Slager van Noordwest Nederland van het jaar 2016/2017'.

 

In 2016 reikte winkelformule Uw Slager de prijs uit. De slagerij werd beoordeeld op een groot aantal criteria en kwam als hoogste uit de bus. In totaal hebben 75 deelnemers, ofwel Uw Slager winkels, uit heel Nederland deelgenomen.

Criteria
Zij zijn allen door een onafhankelijke jury beoordeeld op hygiëne, klantvriendelijkheid, productpresentatie, winkeluitstraling en promotie. Slager Patrick Lagrand kon rekenen op een prachtig juryoordeel. 'Hier gaat een veganist overstag', loofde de jury. Een ding ontbreekt hier nog: Een luie stoel om te genieten... feest! Kortom, een zeer bijzondere prestatie voor Uw Slager Patrick Lagrand.

Genomineerden
De genomineerden waren behalve Patrick Lagrand ook Uw Slager Daan Ruijter uit Obdam, Uw Slager Wip uit Hallum, Uw Slager Limousinhoeve uit Hoek, Uw Slager Otte Boersma uit Eastermar en Uw Slager Ornée Bolier uit Zierikzee.

3e van Nederland

Het is ze gelukt! Mariska en Patrick Lagrand van Uw Slager zijn in de prijzen gevallen en behoren nu officieel tot de top 3 van Nederland. Het slagersduo streed tegen meer dan tachtig andere slagers. Na een uitgebreide selectie met strenge criteria wist Lagrand het tot de derde plek te schoppen. Uw Slager werd onder andere beoordeeld op kwaliteit, presentatie, sfeer in de winkel, hygiëne, en natuurlijk smaak. Slager Patrick Lagrand kon rekenen op een prachtig juryoordeel. 'Hier gaat een veganist overstag', loofde de jury. Een ding ontbreekt hier nog: Een luie stoel om te genieten....feest!

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiëne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Patrick Lagrand Uw Slager

Ruïnelaan 5
1861LK Bergen
0725812028

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit