Heerlijk en eerlijk vlees bij Patrick Lagrand!

Wanneer je op zoek bent naar een goed en eerlijk stuk vlees, moet je bij slager Patrick Lagrand zijn. 

Een moderne slagerij waar het ambacht nog hoog in het vaandel staat. Samen met hun team zorgen Patrick en Mariska Lagrand ervoor dat er een heerlijk stuk vlees of gevogelte op tafel komt! De slagerij is inmiddels bijna uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor tout Bergen, dat bij de gezellige slager zijn stuk vlees van topkwaliteit komt halen. Net zo belangrijk als kwaliteit, vindt Patrick dierenwelzijn en eerlijke producten. Daarom heeft hij zich aangesloten bij de Keten Duurzaam Vlees. 
Een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse vleesveehouder, de slachterij, de grossier, de slager en overige afnemers van rundvee afkomstig van vleesrassen. Het keurmerk van Keten Duurzaam Vlees garandeert dat het vlees minimaal geproduceerd, geslacht en verwerkt is volgens de geldende wet- en regelgeving. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met het dier- en welzijn. Zo zijn castratie en brandmerken ten strengste verboden en is weidegang in de zoogperiode (minstens 6 uur per dag, van voorjaar tot najaar buiten lopen, red.) vanzelfsprekend.

Ditzelfde geldt voor de scharrelhoen die je koopt bij Patrick Lagrand. De dieren hebben buiten gelopen, zijn niet volgestopt met antibiotica, krijgen verantwoord te eten en hebben een goed leven gehad. Dat dit de smaak ten goede komt, is geen verrassing.


Bij Uw Slager Patrick Lagrand werken we uitsluitend met vlees van de beste kwaliteit. Benieuwd naar de herkomst van ons vlees?
Selecteer hieronder in het menu uw keuze, voor meer informatie over ons kwaliteitsvlees.