Slagerij in Bergen en omstreken

Bent u op zoek naar een slagerij in Bergen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor een heerlijke barbecue in Bergen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Als geen ander weten wij als slagerij in Bergen wat u lekker vindt. Onze vele specialiteiten maken ons de barbecuespecialist bij uitstek in Bergen en omstreken.


Patrick Lagrand is uitgeroepen tot 'Beste Uw Slager van Noordwest Nederland van het jaar 2016/2017'.


In 2016 reikte winkelformule Uw Slager de prijs uit. De slagerij werd beoordeeld op een groot aantal criteria en kwam als hoogste uit de bus. In totaal hebben 75 deelnemers, ofwel Uw Slager winkels, uit heel Nederland deelgenomen.

Criteria
Zij zijn allen door een onafhankelijke jury beoordeeld op hygiëne, klantvriendelijkheid, productpresentatie, winkeluitstraling en promotie. Slager Patrick Lagrand kon rekenen op een prachtig juryoordeel. 'Hier gaat een veganist overstag', loofde de jury. Een ding ontbreekt hier nog: Een luie stoel om te genieten... feest! Kortom, een zeer bijzondere prestatie voor Uw Slager Patrick Lagrand.

3e van Nederland!
Het is ze gelukt! Mariska en Patrick Lagrand van Uw Slager zijn in de prijzen gevallen en behoren nu officieel tot de top 3 van Nederland. Het slagersduo streed tegen meer dan tachtig andere slagers. Na een uitgebreide selectie met strenge criteria wist Lagrand het tot de derde plek te schoppen. Uw Slager werd onder andere beoordeeld op kwaliteit, presentatie, sfeer in de winkel, hygiëne, en natuurlijk smaak. Slager Patrick Lagrand kon rekenen op een prachtig juryoordeel. 'Hier gaat een veganist overstag', loofde de jury. Een ding ontbreekt hier nog: Een luie stoel om te genieten....feest!

Met GOUD bekroond

Jaarlijks worden er nieuwe specials van Uw Slager onderscheiden met het predikaat 'MET GOUD BEKROOND'. Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Met goud bekroond

Metworst

varkensvlees
mager rundvlees
kruidenmelange
gerookt en gekookt

Leverworst

varkenslever
mager varkensvlees
varkensspek
kruidenmelange

 
Grillworst

mager varkensvlees
met kaas of zonder
kruidenmelange
gekruid en afgegrild

 

Barbecueworst

mager varkensvlees
varkensspek
kruidenmelange
gekookt

 
Boerenmetworst

mager varkensvlees
varkensspek
kruidenmelange
gedroogd